KIITOS VARAUKSESTASI

Muutama tiedonjyvänen:

Vanhan koulun tilat ovat entisen Keski-Suomen Opiston asuntolatiloja. Kaikissa huoneissamme on oma vessa ja suihku, mutta keittiö ja oleskelutila on yhteinen muiden majoittujien kanssa.

  • Keittiössä on mahdollisuuksia; löytyy jääkaapit, uunit, mikrot, kahvin- ja teenkeittimet sekä tarvittavat kattilat, pannut ja astiat.
  • Hintaan kuuluu lakanat sekä pyyhkeet.
  • Lemmikit ovat meille hyvinkin tervetulleita.
  • Ilmoitathan jos tarvitset useamman avaimen huoneeseesi.
  • Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15, mutta pyynnöstä se yleensä onnistuu aikaisemminkin. Meillä ei ole vastaanottoa, vaan avainten sijainti ilmoitetaan tekstiviestillä, joten saapua voi myös myöhään yöllä. Saat viestin saapumispäivänäsi, ellet ole ilmoittanut hyvin aikaista saapumisaikaa, jolloin saat viestin edellisenä päivänä.
  • Uloskirjautuminen viimeistään klo 12, mutta tässäkin voidaan tarpeen mukaan joustaa. Uloskirjautuessa voit jättää huoneesi avaimen huoneen pöydälle, ja lähteä omia aikojasi.

Alueeltamme löytyy useampia tiloja ja paikkoja joissa viettää aikaa.

Meidän omassa rannassa (vain meidän asukkaiden ja asiakkaiden käytössä) on useampi tulentekopaikka, pieni laituri sekä soutuvene joka on kesäkaudella vapaasti asiakkaidemme lainattavissa (muista kysyä veneeseen tulppa ennen vesille lähtöä!). Kivitalossa sijaitsee kaksi eri biljardi- sekä oleskelutilaa, jotka ovat kaikkien käytettävissä (poikkeuksena jos tiloissa on meneillään yksityistilaisuus, sillä vuokraamme kyseisiä tiloja myös esim. kokous- ja juhlakäyttöön).

Tiilitalon kellarissa on isot saunatilat, ja kesäkaudella lämmitämme saunan mielellämme jos halukkaita saunojia löytyy ainakin muutamia. Otathan huomioon että iso sauna lämpiää pidempään, joten ilmoitathan saunomishalustasi jo hyvissä ajoin. Saunaa vuokrataan myös erikseen!