ASUNTOLAHUONEITA 
VUOKRATTAVANA

Oletko muuttamassa alueelle opiskelemaan, etsitkö tilapäisratkaisua, vai etkö yksinkertaisesti koe tarvitsevasi isoja asuintiloja? 

Edullista asumista entisissä Keski-Suomen Opiston asuntolan huoneissa! Saat vuokralle 20m² huoneen omalla kylpyhuoneella. Yhteiskäyttöinen keittiö ja iso oleskelu sekä pyykkitupa ovat myös käytössäsi - mutta huomaathan että jaat nämä tilat muiden asuntolan vuokralaisten kanssa.

Vuokrat alkaen 200€/kk. Vuokraan sisältyy normaali sähkönkulutus (yhdeltä henkilöltä) sekä nopea valokuituyhteys. Vesimaksu erikseen. Vuokrataan kalustettuna sekä ilman kalusteita. Luottotiedot tarkistetaan.

HUOM! Asuntolahuoneita vuokrataan normaaliin asuinkäyttöön, eikä asuntolassa ole siis valvojaa. Kyseessä ei siis enää nykyään ole opiskelija-asuntola. Alaikäiset vuokralaiset harkinnan mukaan huoltajan kautta ja hänen luvallaan.

Lisätiedot: Vita Alanko, vita.alanko@vitalkv.fi, puh. 0400 722 544


KUVIA

ETSITKÖ ASUNTOA?

Meillä vapautuu ajoittain myös kokonaisia asuntoja. Jos olet kiinnostunut alueesta, laita ihmeessä sähköpostia vita.alanko@vitalkv.fi niin otamme sinuun yhteyttä kun asuntoja vapautuu.